Новичок
![]() |
таке виховання! так я конструктор ! так в неньке криза але воно мене необходить я не маю державного світла користуюсь власним туму і цікаво! в не в цілях заробити на відміну від вас і мов я понад 4 знаю російську теж ,але тут ми говоримо не про це тому по суті і без образ...
|
||
Оценка
|
Специалист
![]() ![]() ![]() |
Надіє. Не звертайте на нього уваги. Це один з небагатьох місцевих.... Ще один може підбігти, з-за Дунаю.... Ігноруйте їх.
На жаль по темі нічого підказати не можу. Не моя тема. Читаю для розвитку. Удачі вам. |
||
Оценка
|
Новичок
![]() |
дякую !!! питання було до Сергія А. причина тому нестандартне мислення ,я його в цьому підтримую і розділяю тому ,що те чого вчили нас в школі це коло! а потрібно виходити за його межі так як це зробив Сергій в нього є чому повчитися
|
||
Оценка
|
Специалист
![]() ![]() ![]() |
Повчитись завжди є в кого, було б бажання. На жаль Сергій А давненько сюди не заглядав. То краще може в особисті повідомлення написати, або пошукати другі контакти. Є його відео на Ют"юбі. Може там можна знайти контакти.
Удачі. |
||
Оценка
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
Оценка
|
Знаток
![]() ![]() |
нестандартное мышление и все новое это хорошо, но не надо отрываться от реальности и пытаться опровергнуть законы физики. Как например легко и без залипаний крутить генератор и получать на выходе сотни ампер.
|
||
Оценка
|
Новичок
![]() |
все в меру! все что придумамо есть творение человека, а человеку свойственно делать ошьібки
|
||
Оценка
|
Banned
![]() ![]() |
Цитата:
А ещё круче ... потом в морду наплевать ... Боюсь развитие у тебя пошло не в ту сторону ... |
||
Оценка
|
Новичок
![]() |
Цитата:
|
||
Оценка
|
Новичок
![]() |
Цитата:
...три фазы. При подключении звезда либо треугольник- ток КЗ 20-35 Ампер и около 100 ватт от руки, от дрели 500 ватт на выходе около 400 ватт- можно сделать намного лучше.... Залипания нет. https://youtu.be/MrcJL-tmoMg https://youtu.be/gnZK6kamFWc вес Гены 6 кг.
|
||
Оценка
|
Обратная связь РадиоЛоцман Вверх |